Fiskefrikadeller med laks

Ingredienser:

500 g laksekød uden ben og skind
1 hakket løg
1 æg
½ dl fløde eller mælk
1 håndfuld grofthakket basilikumblade
Groft salt og nykværnet peber

Sådan gør du:

Grovhak fisken med en god kniv.
Tilsæt løg, æg og basilikum, og rør farsen sammen. Tilsæt fløde/mælk, salt og peber undervejs.

Stil farsen i køleskabet, og lad den hvile en times tid.

Form fiskefrikadellerne med en ske, og steg dem i olivenolie på en godt varm pande.
Steg til de er lysebrune på hver side.

Server fiskefrikadellerne med en god kartofflel, og kogte grønsager som f.eks. broccoli og skråskivede gulerødder.
Frikadellerne kan også serveres på et stykke rugbrød med hjemmelavet remoulade.

<Tilbage til fiskefars
<<Tilbage til fiskeopskrifter

 

Printervenlig side - klik 'Print' i din browser

www.fiskeopskrift.dk