Ostegratinerede rejer

Ingredienser:

300 g. Rejer
Smør
1½ dl. vand
3 spsk. rasp
2 spsk. revet ost
1 tsk. stærk sennep
1 tsk. engelsk sauce
2 spsk. fløde
Salt
Cayennepeber
Paprika
150 g. oliven uden sten

Sådan gør du:

Bruger du frosne rejer, lægges de til optøning i køleskabet et døgn før du skal bruge dem.

2 spsk. smør, vand, 2 spsk. rasp, sennep, engelsk sauce og fløde koges op under omrøring.
Drys med salt, cayennepeber og paprika.
Skær de afdryppede oliven i tynde skiver.

Læg oliven og rejer i saucen, og giv den et opkog.

Hæld nu blandingen op i ovnfaste serveringsskåle, og drys med 1 spsk. rasp blandet med revet ost.
Fordel en smørklat på hver skål.

Lad retten gratinere 15 minutter ved 220 grader.

Serveres som forret med ristet toast smurt med lidt hvidløg, eller med hvidløgsflütes.

<Tilbage til rejer
<<Tilbage til fiskeopskrifter

Printervenlig side - klik 'Print' i din browser

www.fiskeopskrift.dk