Pangasisus filet med båndpasta og kaperssauce

Ingredienser:

600 g pangasiusfilet
1 dåse hakkede tomater
2 løg, halveret og skåret i ringe
2 peberfrugter skåret i fine tern
2 fed finthakket hvidløg
1 lille glas kapers
2 pakker frisk båndpasta - f.eks. Fettuccine
1 dl hvidvin
Olivenolie

Sådan gør du:

Pangasius fileterne aftørres med køkkenrulle, og drysses med groft salt.
Sæt dem i køleskabet til de skal tilberedes.

Kom løg, peberfrugt, hvidløg og kapers i en gryde.
Blancher nogle minutter - det må ikke tage farve.

Kom de hakkede tomater og hvidvinen på, og lad det koge ind til en
cremet sauce.
Lad saucen småsimre mindst ½ time.

Tag fisken fra køleskabet, og tør saltet af med køkkenrulle.
Steg pangasius fileterne gyldne på en pande - ganske få minutter!
Drys med peber undervejs.

Server fisken med en frisk pasta, kogt efter anvisningen på pakken.

<Tilbage til pangasius
<<Tilbage til fiskeopskrifter

 

www.fiskeopskrift.dk