Stegte rejer i wok

Ingredienser:

16 store pillede rejer
250 g. kinesiske ægnudler
8 forårsløg
3 fed hvidløg
2½ dl. grønsagsbouillon
50 g. bønnespirer
1 tsk. sukker
1 spsk. citronsaft
En kvart tsk. sambal oelek
2 spsk. tomapuré
Maizenamel
Olie til stegning
Salt og peber

Sådan gør du:

Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
Lad dem dryppe af.
Forårsløgene skæres i ringe.

Varm olien i wokken, steg nudlerne sprøde. Tag dem op, og smid rejerne i.
Pres hvidløget over rejerne, og lad det hele stege i ca. 8 minutter.

Tag rejerne op, og hold dem varme.
Svits forårsløgene, tilsæt spirerne og lad dem stege med i 2 minutter.

Rør maizenamel ud i bouillonen, tilsæt sambal oelek, sukker, citronsaft og tomatpuré.
Hæld blandingen i i wokken, bring i kog og smag til med salt og peber.

Servér retten i små skåle. Fordel nudler, og anret grønsagerne med rejerne øverst.
Hæld saucen over.

<Tilbage til rejer
<<Tilbage til fiskeopskrifter

Printervenlig side - klik 'Print' i din browser

www.fiskeopskrift.dk